Bărbații din viața mea

Ești omul care a fost mereu acolo pentru mine. Omul care, într-un fel sau altul, m-a iubit. Omul pe care am putut să îl sun la 4 dimineata ca să îi plang în telefon alte 4 ore. Omul care mi-a spus Nu o să îți spun că va fi bine. Nu pot să îți  promit asta. Dar iti spun că voi fi aici, chiar dacă va fi bine, chiar dacă nu. Ești omul care mi-a scris pe mână I will always love you. Fie că iese, fie că nu. Always. Omul pe care l-am crezut mereu. Și, mai mult decât atât, pe care mi-am dorit să îl cred.

Și, pentru toate astea, te iubesc!

Ești omul care mi-a bandajat rănile când am fost rănită. Omul despre care pot spune cu mâna pe inimă Știam că vei încerca în continuare să mă salvezi. Știam că nu vei renunța. Omul cu care nu vorbesc două săptămâni, dar care mă întâmpină ca și când nu am mai fi vorbit de ieri. Omul care îmi oferă cel mai sincer și mai pretios cadou. Timpul. Ești omul care știe ca nu sunt bine doar dupa voce. Ești omul care mă iubește necondiționat. Omul care vrea să fie bun pentru a-i face pe cei din jurul său mai buni.

Și, pentru toate astea, îți multumesc!

Ești omul pe care mă pot baza întotdeauna. Omul care este dependent de emoțiile mele. Omul care, daca mă ține în brațe și plâng, plânge cu mine. Omul care ar sfida pe oricine pentru mine. Omul care ar risca totul pentru mine. Tu reprezinți brațele care mă protejează. Întotdeauna. Necondiționat. Esti omul căruia îi știu starea dupa voce. Omul cu care semăn cel mai mult din lumea asta. Omul care știe când să mă lase în pace. Omul cu care mă cert cel mai aprig. Omul cu care mă împac cel mai frumos. Esti omul care, în egală măsură, mă linișteste cel mai ușor. Omul care, atunci când îmi spune Am încredere în tine, dobândesc și eu acea încredere. Omul care, deși nu este de acord cu mine, încearcă să îmi înteleagă rațiunea. Ești omul față de care acum, când scriu, mă blochez. Nu pot descrie prin cuvinte ce simt pentru tine. Dar, dacă mi-ai vedea ochii, ai înțelege. Așa cum faci mereu.

Și, pentru toate astea, nu îți voi putea arăta vreodată cât sunt de recunoscătoare!

Te iubesc, iubitule! Îți mulțumesc, prietene! Nu îți voi putea arăta vreodată cât sunt de recunoscătoare, tată!